Политика за поверителност

Kато социално отговорна фирма Ви уверяваме, че ние зачитаме Вашите лични данни.

Поради тази причина Ви информираме как те могат да бъдат ползвани от нас.

В нашия сайт не се предвижда въвеждане на лична информация от рода на ЕГН, адрес по местоживеене и т.н.

Данните, които предоставяте са с единствената цел да локализират място, на което желаете да получите избраният от Вас артикул, закупен от нас.

Ние събираме и използваме лична информация, единствено с цел да прецизираме Вашите нужди и да Ви обслужваме качествено.

Поради тази причина използваме инструменти за автоматично събиране на информация, които включват бисквитки, връзки, страници и други често ползвани инструменти за събиране на информация.

Информацията която събираме, за да разберем Вашите потребности и интереси ни помага да направим Вашето посещение последователно и персонализирано.

 

Политика за поверителност

Политика за защита на личните данни на физически лица – крайни потребители

 

Поверителността на данните е от особена важност за нас и гарантираме нейното спазване.

Стремим се уеб страницата ни да е удобна и да съдържа възможно най-много информация, която би могла да Ви помага. Грижим се и за сигурното ѝ ползване, за да можете да сте спокойни, че личните ви данни и права са защитени.

  1. ВЪВЕДЕНИЕ

Извършвайки дейността си, фирма „ЗАГРА-ИНЖЕНЕРИНГ“ ЕООД с ЕИК 205345358 и адрес: гр. Стара Загора, ул. „Господин Михайловски“, обработва информация, между която и такава, представляваща лични данни.

Тази интернет страница се притежава от „ЗАГРА-ИНЖЕНЕРИНГ“ ЕООД, чиито екип  работи изключително в съответствие с разпоредбите на Закона за защита на личните данни и свързаната правна уредба включително, но не само Регламент (ЕС) 2016/679 („GDPR”).

Настоящата Политика има за цел да Ви информира за начина, по който обработваме Вашите лични данни, в качеството си на администратор, както и за Вашите права по отношение на нормативната уредба. „ЗАГРА-ИНЖЕНЕРИНГ“ ЕООД се стреми да Ви предостави достъпна и полезна информация на интернет страницата си.

Защитата на Вашите личните данни е от изключителна важност за нас. „ЗАГРА-ИНЖЕНЕРИНГ“ ЕООД не продава вашите данни на други дружества или лица. Ако предоставяме Вашите данни на трети лица, то това са наши изпълнители (обикновено куриери), които обработват информацията от наше име, следвайки инструкциите ни и прилагайки европейския стандарт за защита на личните Ви данни. Ние се стремим да бъдем максимално ясни, конкретни и прозрачни в информацията относно обработването на личните Ви данни, която Ви предоставяме.

  1. КАКВО СА ЛИЧНИ ДАННИ?

Лични данни са всяка информация, свързана с идентифицирано или подлежащо на идентификация физическо лице (като електронен адрес, имена, възраст, дата на раждане, телефон и други).

III. СЪБИРАНЕ И ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ.

„ЗАГРА-ИНЖЕНЕРИНГ“ ЕООД събира, използва, съхранява и обработва личните Ви данни, които са нужни на ФИРМАТА за изпълнение на предоставяне на услугите и стоките на „ЗАГРА-ИНЖЕНЕРИНГ“ ЕООД. Предоставянето на тези данни е напълно доброволно. Данните Ви служат за управление на Вашия профил в интернет страницата ни и управление на Вашите покупки. Също така могат да бъдат употребявани за статистически цели, които са свързани с подобряване качеството на услугите ни, както и маркетинг дейности на „ЗАГРА-ИНЖЕНЕРИНГ“ ЕООД.

По-долу са изброени примери за видовете лична информация, които „ЗАГРА-ИНЖЕНЕРИНГ“ ЕООД може да събира, както и за начините, по които можем да я използваме. Подробна информация за различните видове данни, които се събират, ще намерите, когато използвате съответната услуга на „ЗАГРА-ИНЖЕНЕРИНГ“ ЕООД и предоставяте информация на Дружеството.

Всеки път, когато потребител отвори нашата уеб страница и различните опции в нея, ние получаваме информация под формата на информационен протокол със следното съдържание:

- уебстраницата, която ви е препратила към нас;

- IP-адрес;

- дата и продължителност на достъпа;

- запитването на потребителя;

- количеството на прехвърлените данни;

- информация за браузъра и операционната система, които ползвате;

- гео локация.

Информация необходима изцяло за предоставяне на нашите услуги и удовлетворяване на Вашите потребности.

  1. КАКВА ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ СЪБИРАМЕ?

Когато създавате свой на профил в онлайн магазина ни, за да управлявате достъпа и идентифициране на профила Ви са ни необходими две имена и e-mail адрес;

Когато извършвате поръчки, за да доставим желания от Вас продукт са ни нужни: две имена, e-mail адрес, телефон за контакт, държава, адрес за доставка на поръчаните стоки;

За издаване на фактура и обработването й – имената Ви, адрес за фактура, адрес на доставка, електронен адрес, използвано средство за плащане, сума на плащането и продукт/и, дата на покупката. Възможно е изискване и на лични данни, които са задължителни, съгласно нормативната уредба;

Когато отправяте запитване във формата за контакт са ни необходими: име, e-mail адрес, телефон за контакт;

  1. ЗА КАКВИ ЦЕЛИ И НА КАКВО ОСНОВАНИЕ ИЗПОЛЗВАМЕ ЛИЧНАТА ВИ ИНФОРМАЦИЯ?

Основните дейности, цели и основания, които са свързани с обработване на личните данни за „ЗАГРА-ИНЖЕНЕРИНГ“ ЕООД са:

Дейности по управление на електронния ни магазин;

Данни за целите на изпълнение на направена поръчка от електронния магазин на основание сключването на договор;

Осчетоводяване и фактуриране на покупките и електронния магазин на основание законовото ни задължение за това;

Дейности по управление и идентифициране на Вашия профил на интернет страницата ни;

Данни, свързани с управление на достъпа Ви (идентификация), на основание Вашето дадено съгласие.

Личната информация, която събираме, ни позволява да Ви държим в течение относно най-новите ни продукти и предстоящи събития. Тя ни помага и да подобрим услугите, съдържанието и рекламата ни.

Използваме лична информация, с цел ефективност.

В допълнение, Вашите данни се обработват от „ЗАГРА-ИНЖЕНЕРИНГ“ ЕООД и за целите на:

Запитвания, отправени към нас, свързани с продукти, на основание съгласието Ви;

VI.COOKIES И ДРУГИ ТЕХНОЛОГИИ.

VI.I. УПОТРЕБА НА БИСКВИТКИ (COOKIES)

За да направим посещенията ви на страницата на „ЗАГРА-ИНЖЕНЕРИНГ“ ЕООД възможно най-функционални, използваме т.нар. „бисквитки“.

Cookies или „бисквитки“ са малки текстови файлове, които се запаметяват на Вашия твърд диск.

Бисквитките (Cookies) са малки файлове с информация, които се запазват във Вашия интернет браузър (данни за използван език, време на връзка, посетени интернет страници) или твърд диск при посещение на сайта. Написаното по-долу има за цел да Ви даде необходимата и изчерпателна информация за бисквитките, които „ЗАГРА-ИНЖЕНЕРИНГ“ ЕООД използва на интернет страницата си. Обръщаме внимание на факта, че ако споделяте използването на Вашето устройство с други лица е възможно да се промени и персонализирания характер на действие на бисквитките.

VI.II. КАКВИ СА ТИПОВЕТЕ БИСКВИТКИ, КОИТО СЕ ИЗПОЛЗВАТ ОТ „ЗАГРА-ИНЖЕНЕРИНГ“ ЕООД?

Интернет страницата използва бисквитки, за да улесни навигацията Ви.  Какви бисквитки се използват?:

Бисквитки, необходими за функциониране на Вашето търсене, които Ви дават възможност да използвате основните функционалности като управление на „пазарна кошница“ и поддържат възможна идентификацията Ви през цялото търсене;

Персонализиращи бисквитки, които Ви дават възможност да посещавате интернет страниците по персонализиран начин според предишните Ви посещения, покупки и др. Позволяват Ви да намерите по-бързо офертите, които най-много Ви устройват;

 

Рекламни бисквитки, които Ви позволяват да получавате оферти от „ЗАГРА-ИНЖЕНЕРИНГ“ ЕООД на интернет страници на външни партньори.

Можете да настроите интернет браузъра си, така че да не запаметява бисквитки или да изтриете запаметените вече такива. Ако желаете да се възползвате от тези функции, моля обърнете се към производителя на Вашия интернет браузър.

„ЗАГРА-ИНЖЕНЕРИНГ“ ЕООД не носи отговорност, ако интернет браузъра, който ползвате не поддържа функциите за контрол на употребата, отказ от запаметяване или изтриване на запаметени бисквитки. В случай, че забраните запаметяването на бисквитки или изтриете запаметени вече такива в зависимост от вида им, е възможно да се наруши функционирането на сайта.

VII. СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Достъпът Ви до социалните мрежи като Facebook, Google +, YouTube, Twitter и други такива, предвижда отделна регистрация и приемане на общите условия на тези сайтове. „ЗАГРА-ИНЖЕНЕРИНГ“ ЕООД не отговаря за защитата на личните Ви данни при приемането на тези общи условия и в тази връзка е необходимо да се запознаете подробно с общите условия на тези сайтове.

VIII. РАЗКРИВАНЕ НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ.

В дадени случаи „ЗАГРА-ИНЖЕНЕРИНГ“ ЕООД може да разкрива определена лична информация пред стратегически партньори (КУРИЕРИ) - подизпълнители, които работят с нас като предоставят продукти и услуги, свързани с дейността на Дружеството или помагат на „ЗАГРА-ИНЖЕНЕРИНГ“ ЕООД в маркетинга към клиентите. Личната информация ще бъде споделяна от нас само с цел усъвършенстване услугите и рекламата ни; тя няма да бъде споделяна с трети страни за техни маркетингови цели.

 

За случаите, в които „ЗАГРА-ИНЖЕНЕРИНГ“ ЕООД споделя информация за Вас с трети лица – доставчици на „ЗАГРА-ИНЖЕНЕРИНГ“ ЕООД, Дружеството има механизми, с които гарантира, че те предоставят ниво на защита на данните според уговорения стандарт за това. Вашите данни се считат за поверителни и за нашите партньори.

Възможно е да се наложи – по закон, при съдебен процес, при съдебен спор и/или по заявка от страна на обществени и правителствени органи в или извън Вашата страна на местоживеене – „ЗАГРА-ИНЖЕНЕРИНГ“ ЕООД да разкрие личната Ви информация. Възможно е и да разкрием информация за Вас, ако установим, че за целите на националната сигурност, правоприлагането или други проблеми от обществена значимост, такова разкриване е необходимо или уместно.

Налице е възможност и да разкрием информация за Вас, ако установим, че такова разкриване е обосновано необходимо за прилагането на нашите правила и условия, или за да защитим своите дейности или потребители. Освен това, в случай на реорганизация, сливане или продажба е възможно да прехвърлим всякаква и цялата събрана лична информация на съответната трета страна.

  1. ТРАНСФЕР В ТРЕТИ СТРАНИ.

„ЗАГРА-ИНЖЕНЕРИНГ“ ЕООД не прехвърля данните Ви в трети страни извън ЕС като правило.

  1. ЗАЩИТА НА ЛИЧНАТА ИНФОРМАЦИЯ.

„ЗАГРА-ИНЖЕНЕРИНГ“ ЕООД взима предпазни мерки – включващи административни, технически и физически мерки – за да защити личната Ви информация от загуба, кражба и злоупотреба, както и от неоторизиран достъп, разкриване, промяна или унищожаване.

Когато публикувате във форуми, чат стаи или услуги на социални мрежи, личната информация, която споделяте, е видима за други потребители и може да бъде четена, събирана или използвана от тях. Вие носите отговорност за личната информация, която изберете да предоставите в тези случаи.

Всички служители на „ЗАГРА-ИНЖЕНЕРИНГ“ ЕООД са задължени да опазват поверителността на информацията Ви, както и да спазват приложимите организационни и технически мерки за защитата й. Достъпът на служители на „ЗАГРА-ИНЖЕНЕРИНГ“ ЕООД до Вашите данни е ограничен до степента, необходима за извършване на техните задължения.

За случаите, в които „ЗАГРА-ИНЖЕНЕРИНГ“ ЕООД споделя информация за Вас с трети лица – доставчици на „ЗАГРА-ИНЖЕНЕРИНГ“ ЕООД, Дружеството има механизми, с които гарантира, че те предоставят ниво на защита на данните според уговорения стандарт за това.

  1. СЪХРАНЕНИЕ НА ЛИЧНАТА ИНФОРМАЦИЯ.

Ще задържим личната Ви информация за период, необходим да бъдат изпълнени целите, изложени в настоящата „Политика за защита на личните данни“, освен ако по закон не се изисква да я задържим за по-дълъг период. Според вида данни и целите, за които са събрани, е определен срок за съхранение, с изтичането на който информацията се изтрива окончателно.

XII. ВАШИТЕ ПРАВА ВЪВ ВРЪЗКА С ДАННИТЕ ВИ

Ако сте предоставили Ваши лични данни на „ЗАГРА-ИНЖЕНЕРИНГ“ ЕООД, Вие разполагате със следните възможности по всяко време:

Да проверите точността, пълнотата и актуалността на информацията Ви за контакт, като влезете във Вашия профил в интернет страницата на „ЗАГРА-ИНЖЕНЕРИНГ“ ЕООД;

Право на достъп до личните Ви данни, обработвани от „ЗАГРА-ИНЖЕНЕРИНГ“ ЕООД;

Право да искате извършването на подходящо коригиране, заличаване или блокиране на личните Ви данни;

Право на преносимост на данните в структуриран, широко използван и пригоден за машинно четене формат;

Правото да възразявате по всяко време срещу обработването на личните Ви данни, когато има законни основания за това;

Право да откажете обработване на личните Ви данни за целите на получаване на електронен бюлетин и други маркетингови комуникации и др.;

Право на жалба до Комисия за защита на личните данни, ако считате че са нарушени Вашите права за защита на данните.

Ако искате да упражните правата си или да изявите отказ от получаване на електронния бюлетин и други маркетингови комуникации, може да се свържете с нас чрез попълване на Формата за искане от Физическо лице тук.

Можем да откажем да обработваме заявки, които се повтарят неоснователно, изискват несъразмерни технически усилия, застрашават поверителността на други потребители, заявки, които са крайно непрактични или до които по закон, не се изисква достъп.

Упражняването на Вашите права, когато те не са повтарящи се и неоснователни, не е обвързано със заплащане на такса.

XIII. ДЕЦА.

Не събираме лична информация от деца на възраст под 16 години. Ако научим, че сме събрали лична информация на дете на възраст под 16 години, ще предприемем стъпки, за да изтрием информацията възможно най-скоро. Ако родители и/или законни представители на деца открият, че деца под тяхното настойничество са дали данните си на „ЗАГРА-ИНЖЕНЕРИНГ“ ЕООД, свържете се с нас и ние ще изтрием информацията в най-кратък срок.

XIV. ВАЛИДНОСТ И АКТУАЛИЗИРАНЕ НА ПОЛИТИКАТА.

Възможно е периодично да актуализираме своята „Политика за защита на личните данни“. При промяна в настоящата политика, на уеб сайта ни ще бъде публикувано съобщение, както и актуализираната „Политика за защита на личните данни“.

ХV. Дaнни зa ĸoнтaĸт

Aĸo жeлaeтe дa ни зaдaдeтe въпpocи, cвъpзaни c нacтoящaтa пoлитиĸa или зaщитaтa нa личнитe дaнни нa  „ЗАГРА-ИНЖЕНЕРИНГ“ ЕООД, мoля cвъpжeтe ce c нac нa aдpec: office@zagrabg.com. Отговорник за обработката на Вашите лични данни: Стефан Бабадалиев, тел. 0877 32 00 28.

В случай, че желаете да упражните своето "Правото да бъда забравен", "Искане за достъп до лични данни", Упражняване правото на отказ от договора, Искане за физическо лице (достъп, коригиране, изтриване, ограничаване), също можете да ни пишете.

 

Благодарим Ви, че избрахте ЗАГРА.